ARVOISAT OSAKKEENOMISTAJAT JA MUUT YHTEISTYÖKUMPPANIT maanantai 23. maaliskuuta 2020

Kiinteistöpalvelu Seinänaapurit Oy:n isännöintikohteissa asioiden hoitaminen tapahtuu normaalisti koronavirustilanteesta ja vallitsevista poikkeusoloista huolimatta.

Toiminnassamme on ensiarvoisen tärkeää, ettei kenenkään terveys tule vaarantumaan.

Seuraamme tiiviisti toiminnassamme tilanteiden kehittymistä ja teemme tarvittavia toimenpiteitä viranomaisohjeistuksien sekä THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen) ohjeiden mukaan.

Yhteys isännöintitoimistoon

Seinänaapurit Oy palvelee normaalisti myös poikkeusoloissa, sillä rajauksella, että toimistomme ovet ovat lukossa henkilökontaktien välttämiseksi THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen) ja viranomaissuosituksien mukaisella tavalla.

Pyrkimyksenämme on hyödyntää mahdollisimman paljon sähköisiä palvelukokonaisuuksia, kuten sähköposti, taloyhtiökohtaiset intenet-sivut (yhteys taloyhtiöön), puhelin (064 177 622, 010 524 4441) sekä Microsoft Teams-yhteys.

Yhtiökokoukset

Olemme Seinänaapurit Oy:ssä pyrkineet järjestämään taloyhtiöiden yhtiökokoukset joustavasti sähköisien järjestelmien avulla. Taloyhtiöiden osakkeenomistajilla on erinomainen mahdollisuus käyttää isännöintitoimiston tarjoamaan etäosallistumispalvelua, johon on helppo liittyä älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Annamme mielellämme lisätietoa ko. palvelusta ja sen käytettävyydestä. Poikkeusajalle konkreettisesti sovitut yhtiökokoukset tulemme pitämään etäyhteyksien välityksellä tai äärimmäisessä tapauksessa sovitut yhtiökokoukset tullaan siirtämään myöhäisempään ajankohtaan, josta osakkeenomistajat saavat uuden kutsun.

Huomioi myös huoltomies

Jos olet sairaana tai kotikaranteenissa, vältä kutsumasta kiinteistönhuoltajaa kotiisi, ellei vika edellytä välitöntä korjaamista.

Kerro aina vikailmoituksen yhteydessä, että olet karanteenissa.

Yleiset toimintaohjeet taloyhtiöissä

Koronavirusepidemian tiedottamisesta ja toimintaohjeista vastaa THL. Seuraa viranomaisten ohjeita www.thl.fi

seinänaapurit isännöinti korona