Lokakuun siivoustarjous taloyhtiöasiakkaille! keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Seinänaapurit Oy tarjoaa taloyhtiöasiakkailleen tekstiilipesurin vuokralle -10 %:n alennettuun hintaan 19,80 € / päivä (norm. 22 €, ei sisällä pesuaineen tai lisäsuuttimien vuokraa) lokakuun 2016 aikana.

Voit varata pesurin joko puhelimitse numerosta (06) 417 7622 tai sähköpostilla osoitteesta info(at)seinanaapurit.fi. Pesuria varatessa, ilmoitathan taloyhtiön nimen ja huoneistonne osoitteen.

 

Seinänaapurit Oy:ltä saa vuokrattua tarvikkeita jokapäiväiseen arjen tarpeeseen siivoukseen, muuttamiseen ja muiden kotitöiden helpottamiseksi.

Tekstiilipesurilla ja painehuuhtelulaitteella on helppo puhdistaa sohvat, tuolit, auton sisätilat, matot, terassit, parvekkeet ym. Puhdistettavasta materiaalista tulee syväpuhdas ja raikkaan tuoksuinen.

Kun olet muuttamassa, älä tuhlaa kallista aikaasi vanhoja pahvilaatikoita keräilemällä, vaan hae meiltä turvalliset ja helposti käsiteltävät muuttolaatikot.

Nokkakärryillä on helppo kuljettaa muuttolaatikoita, pesukoneita, lipastoja ja muita painavia esineitä portaissa.

Klapikone - eli puunhalkaisukone jotta saadaan pilkottua haloiksi esim. hankalat pihakoivupöllit, joiden halkaiseminen kirveellä on vaikeaa.

Pensasleikkuri on voimakas sähkökäyttöinen pensasleikkuri tärinavaimennetulla moottorilla. Leikkaa paksummatkin oksat tasaisesti ja siististi.

Moottorisaha on suurempien oksien karsimiseen ja puiden kaatoon soveltuva laite.

Meiltä myös vuokraat helposti ison kuomullisen peräkärryn MUULI 800T Teli. Suuren kokonsa ansiosta voit kuljettaa mitä kätevimmin tavarasi vakaasti ja turvallisesti keinutelisellä ja lehtijousitetulla kärryllä.

Lisää tietoa vuokrattavista tarvikkeista alla olevasta linkistä:
http://seinanaapurit.talosivut.net/sivu/seinanaapurit-vuokraus